Főoldal » Aktuális híreink » Ötlettár - tetőtéri gyerekszobák

Ötlettár - tetőtéri gyerekszobák

2018. 11. 17.

A gyermekek korától függetlenül, a gyerekszoba saját kis birodalmuk, a játék és a tanulás színtere. Gondoskodjon a kellő mennyiségű napfényről, friss levegőről  a VELUX Standard Plus tetőtéri ablakokkal.

Ötletek, megoldások

Maximalizálja a teret

A padlástérben elhelyezett ágy nagyszerű lehetőség, hogy több helyet biztosítsunk egy tinédzser szobájában. A három nagy tetőtéri ablak világossá teszi a szobát, a teret nyitottabbá, kényelmesebbé és friss levegőben gazdagabbá változtatja. Az egyik ablak magasan található, így biztosítja a nappali megvilágítást a falon és a sarkokban – a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablak az innovatív vezérlővel nyitható és zárható.

Felhasznált termékek: 3x VELUX Integra tetőtéria ablak

Több nappali fény, mint korábban bármikor

A dőlésszög és a döntött tetőn történő elhelyezés következtében a VELUX tetőtéri ablak több fényt biztosít, mint a hagyományos hálószobai ablakok. A VELUX duo fényzáró roló a fényzáró roló és a harmonikaroló kombinációja egyetlen, egyszerűen használható egységben. Két világ legjavát kínálja: a tökéletes fényzárást és a szórt természetes fényt bármely napszakban.

Felhasznált termékek: 1x VELUX felső kilincses tetőtéri ablak, 1x VELUX magastetős elem
2x duo fényzáró roló

Egy egyszerű megoldás

Mindössze egyetlen VELUX tetőtéri ablak szükséges ahhoz, hogy fénybe borítson egy felső szinti gyerekszobát. A kényelmes, felső kilincses standard tetőtéri ablak könnyen nyitható akkor is, ha alatta bútorok találhatók. Az ablak nem igényel karbantartást, így nincs szükség tisztításra vagy újrafestésre – egy puha, nedves ronggyal azonban letörölhető.

Felhasznált termékek: 1x VELUX felső kilincses tetőtéri ablak, 1x VELUX fényzáró roló
1x VELUX külső hővédő roló

Hozza ki a legtöbbet a lakóteréből

A gyerekszoba az aktivitás központja. Nem csak alvásra, hanem a játszótársakkal történő szórakozásra is használják. A kényelmes, felső kilincses tetőtéri ablakok a játszószobákhoz szükséges mennyiségű természetes fényt és friss levegőt biztosítják. A külső hővédő roló biztosítja a hővédelmet.

Felhasznált termékek: 1x VELUX felső kilincses tetőtéri ablak, 1x VELUX fényzáró roló
1x VELUX külső hővédő roló

Hírek, aktualitások

Értesüljön elsőként tervezési, építési, felújítási tippjeinkről, legújabb híreinkről.

Csatlakozzon egy Építő Közösséghez, iratkozzon fel hírlevelünkre!