Aktuális híreink

Hogyan legyen egészségesebb otthonod?

Az emberek egy nap alatt 22 000-szer lélegeznek ki és be. A friss levegő hiánya rontja a tanulási és munkavégzési képességet, emellett allergiát okozhat. Szeretné tudni, hogyan juthat egészséges lélegzetvételhez egész nap?

RÉSZLETEK

Top 3 Tipp-tár

A zöldtető energia-hatékonnyá teszi otthonát, pénzt takarít meg Önnek. A fűtésre akár 25%-kal, a hűtésre akár 75%-kal kevesebb energiát kell fordítania. Emellett a tetőtér hőszigetelésére, illetve a tetőcserép méretére, minőségére is érdemes odafigyelni!

RÉSZLETEK

Otthon automatizálás

A VELUX INTEGRA® rendszer elektromos hálózatról illetve napenergiával működő tetőtéri ablakok, árnyékolók, redőnyök és tartozékok családja, melyek kényelmesebbé teszik a VELUX ablakokat. Mindegyik termék egyszerűen kezelhető a VELUX INTEGRA® érintőképernyős vezérlővel és annak ikon-alapú kezelőfelületével, illetve a 8 előre programozott beállítással.

RÉSZLETEK

Tetővásárlás tanácsok, ötletek, javaslatok

Tetővásárlással kapcsolatban a család minden tagjának más és más szempont fontos. A jó tető viszont minden szempontnak megfelel. Tanácsok, ötletek, javaslatok tetővásárláshoz!

RÉSZLETEK

Tanácsok, ötletek tetőtéri ablak vásárlása előtt

Ha jelenleg régi ablakai vannak, amelyek mellett télen húz a hideg, nyáron viszont átforrósodik az üveg, nehéz a nyitás-zárás a faszerkezet elvetemedése miatt, akkor bizonyára olyan nyílászárót szeretne helyette, amely jóval nagyobb komfortot nyújt, és évtizedekig kiválóan működik.

RÉSZLETEK

Ötlettár - tetőtéri konyhák

A konyha sokszor a lakás szíve - mindig itt gyűlik össze  a legnagyobb tömeg, itt esik a legjobban a beszélgetés a baráti vagy családi összejöveteleken. Ha tetőtérben élünk, biztosan napfényes, világos konyhát mondhatunk magunkénak, ahol élmény a sütés-főzés.

RÉSZLETEK