Rólunk

Cégünk, a Klaszbau Építőipari Kft. 1993 óta foglalkozik építészeti tervezéssel és generál kivitelezéssel. Az elmúlt több, mint 10 évben munkáink során az energia- és környezettudatos épületek tervezése és megvalósítása volt az elsődleges működési területünk.

Munkatársak

Rézman Zsuzsanna

Építészmérnök

Telefon: +36 30 313 6349
E-mail:

Kanczler Veronika

Építészmérnök

Telefon: +36 30 334 5982
E-mail:

Tolvaj Botond

Építészmérnök

Telefon: +36 30 313 6349
E-mail:

Ribi István

Építésvezető

Telefon: +36 30 279 3278
E-mail:

Kaszti Tamás

Ügyvezető

E-mail:

Hírek, aktualitások

Ötlettár - tetőtéri gyerekszobák

A gyermekek korától függetlenül, a gyerekszoba saját kis birodalmuk, a játék és a tanulás színtere. Gondoskodjon a kellő mennyiségű napfényről, friss levegőről  a VELUX Standard Plus tetőtéri ablakokkal.

RÉSZLETEK

Ötlettár - tetőtéri konyhák

A konyha sokszor a lakás szíve - mindig itt gyűlik össze  a legnagyobb tömeg, itt esik a legjobban a beszélgetés a baráti vagy családi összejöveteleken. Ha tetőtérben élünk, biztosan napfényes, világos konyhát mondhatunk magunkénak, ahol élmény a sütés-főzés.

RÉSZLETEK

Tanácsok, ötletek tetőtéri ablak vásárlása előtt

Ha jelenleg régi ablakai vannak, amelyek mellett télen húz a hideg, nyáron viszont átforrósodik az üveg, nehéz a nyitás-zárás a faszerkezet elvetemedése miatt, akkor bizonyára olyan nyílászárót szeretne helyette, amely jóval nagyobb komfortot nyújt, és évtizedekig kiválóan működik.

RÉSZLETEK

Értesüljön elsőként tervezési, építési, felújítási tippjeinkről, legújabb híreinkről.

Csatlakozzon egy Építő Közösséghez, iratkozzon fel hírlevelünkre!