Főoldal » Aktuális híreink » Ötlettár - tetőtéri konyhák

Ötlettár - tetőtéri konyhák

2018. 11. 16.

A konyha sokszor a lakás szíve - mindig itt gyűlik össze  a legnagyobb tömeg, itt esik a legjobban a beszélgetés a baráti vagy családi összejöveteleken. Ha tetőtérben élünk, biztosan napfényes, világos konyhát mondhatunk magunkénak, ahol élmény a sütés-főzés.

Arra viszont érdemes odafigyelni, hogy milyen ablakot választunk tetőtéri konyhánkba: ha nem akarunk sokat vesződni az ablakperemre ragadt zsíros pöttyök eltávolításával, érdemes gőznek és párának ellenálló műanyag bevonatos ablakot választani ebbe a helyiségbe, csakúgy, mint a fürdőbe.

A VELUX Standard Plus poliuretán bevonatú ablakunk felülete teljesen vízálló, karbantartást nem igényel, így bármilyen vizes-párás helyiségbe praktikus. A lekerekített sarkokban nem gyűlik össze a nedvesség vagy a por, így biztosan időt spórolhatunk rendszeres takarításaink során.

Ötletek, megoldások

A nagyszerű konyha receptje

Két, magasan, a konyha mennyezetében elhelyezett ablak biztosítja a nappali fényt és a nyitott teret a konyhában. Nem csak a főzéshez biztosítanak optimális fényt, hanem kivezetik az otthonából a gőzt, a füstöt és a főzési szagokat. Ezek a kézzel nem elérhető magasságban lévő VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakok egy pratikus vezérlővel nyithatók és zárhatók.

Felhasznált termékek: 2 x VELUX INTEGRA® tetőtéri ablak

Az Ön ablaka a világra

Dőlésszögük következtében a tetőtéri ablakok több fényt engednek be, mint a hagyományos kiugró ablakok. A VELUX tetőtéri ablakok csoportja világossá teszi a konyhát, és tágasabb érzetet biztosít.

Felhasznált termékek: 3x VELUX Prémium tetőtéri ablak felső kilinccsel

Egészségesebb belső környezet

Egy VELUX tetőtéri ablakokból álló csoportot magasan a mennyezetbe építettek, így kiváló, egyenletes megvilágítást biztosítanak a konyhában. Ezek a kézzel nem elérhető magasságban lévő VELUX INTEGRA®tetőtéri ablakok egy pratikus, érintőképernyős vezérlővel nyithatók és zárhatók.

Felhasznált termékek: 3x VELUX Integra tetőtéri ablak, 3x VELUX fényzáró rolók

A legjobb kilátás

A három VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakból álló csoport bőséges természetes fényt biztosít a fenti nappalinak - és fantasztikussá teszi a kilátást. Minden ablak praktikus, karbantartást nem igénylő poliuretán bevonattal rendelkezik, és alacsony karbantartási igényű, nedvességálló VELUX reluxákkal kombinálva tökéletes megoldást kínálnak fürdőszobákban és konyhákban.

Felhasznált termékek: 3x VELUX Integra felső kilincses tetőtéri ablak, 3x VELUX reluxák

Hírek, aktualitások

Ötlettár - tetőtéri gyerekszobák

A gyermekek korától függetlenül, a gyerekszoba saját kis birodalmuk, a játék és a tanulás színtere. Gondoskodjon a kellő mennyiségű napfényről, friss levegőről  a VELUX Standard Plus tetőtéri ablakokkal.

RÉSZLETEK

Ötlettár - tetőtéri konyhák

A konyha sokszor a lakás szíve - mindig itt gyűlik össze  a legnagyobb tömeg, itt esik a legjobban a beszélgetés a baráti vagy családi összejöveteleken. Ha tetőtérben élünk, biztosan napfényes, világos konyhát mondhatunk magunkénak, ahol élmény a sütés-főzés.

RÉSZLETEK

Tanácsok, ötletek tetőtéri ablak vásárlása előtt

Ha jelenleg régi ablakai vannak, amelyek mellett télen húz a hideg, nyáron viszont átforrósodik az üveg, nehéz a nyitás-zárás a faszerkezet elvetemedése miatt, akkor bizonyára olyan nyílászárót szeretne helyette, amely jóval nagyobb komfortot nyújt, és évtizedekig kiválóan működik.

RÉSZLETEK

Értesüljön elsőként tervezési, építési, felújítási tippjeinkről, legújabb híreinkről.

Csatlakozzon egy Építő Közösséghez, iratkozzon fel hírlevelünkre!