Főoldal » Aktuális híreink » Ötlettár - tetőtéri konyhák

Ötlettár - tetőtéri konyhák

2018. 11. 16.

A konyha sokszor a lakás szíve - mindig itt gyűlik össze  a legnagyobb tömeg, itt esik a legjobban a beszélgetés a baráti vagy családi összejöveteleken. Ha tetőtérben élünk, biztosan napfényes, világos konyhát mondhatunk magunkénak, ahol élmény a sütés-főzés.

Arra viszont érdemes odafigyelni, hogy milyen ablakot választunk tetőtéri konyhánkba: ha nem akarunk sokat vesződni az ablakperemre ragadt zsíros pöttyök eltávolításával, érdemes gőznek és párának ellenálló műanyag bevonatos ablakot választani ebbe a helyiségbe, csakúgy, mint a fürdőbe.

A VELUX Standard Plus poliuretán bevonatú ablakunk felülete teljesen vízálló, karbantartást nem igényel, így bármilyen vizes-párás helyiségbe praktikus. A lekerekített sarkokban nem gyűlik össze a nedvesség vagy a por, így biztosan időt spórolhatunk rendszeres takarításaink során.

Ötletek, megoldások

A nagyszerű konyha receptje

Két, magasan, a konyha mennyezetében elhelyezett ablak biztosítja a nappali fényt és a nyitott teret a konyhában. Nem csak a főzéshez biztosítanak optimális fényt, hanem kivezetik az otthonából a gőzt, a füstöt és a főzési szagokat. Ezek a kézzel nem elérhető magasságban lévő VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakok egy pratikus vezérlővel nyithatók és zárhatók.

Felhasznált termékek: 2 x VELUX INTEGRA® tetőtéri ablak

Az Ön ablaka a világra

Dőlésszögük következtében a tetőtéri ablakok több fényt engednek be, mint a hagyományos kiugró ablakok. A VELUX tetőtéri ablakok csoportja világossá teszi a konyhát, és tágasabb érzetet biztosít.

Felhasznált termékek: 3x VELUX Prémium tetőtéri ablak felső kilinccsel

Egészségesebb belső környezet

Egy VELUX tetőtéri ablakokból álló csoportot magasan a mennyezetbe építettek, így kiváló, egyenletes megvilágítást biztosítanak a konyhában. Ezek a kézzel nem elérhető magasságban lévő VELUX INTEGRA®tetőtéri ablakok egy pratikus, érintőképernyős vezérlővel nyithatók és zárhatók.

Felhasznált termékek: 3x VELUX Integra tetőtéri ablak, 3x VELUX fényzáró rolók

A legjobb kilátás

A három VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakból álló csoport bőséges természetes fényt biztosít a fenti nappalinak - és fantasztikussá teszi a kilátást. Minden ablak praktikus, karbantartást nem igénylő poliuretán bevonattal rendelkezik, és alacsony karbantartási igényű, nedvességálló VELUX reluxákkal kombinálva tökéletes megoldást kínálnak fürdőszobákban és konyhákban.

Felhasznált termékek: 3x VELUX Integra felső kilincses tetőtéri ablak, 3x VELUX reluxák

Hírek, aktualitások

Értesüljön elsőként tervezési, építési, felújítási tippjeinkről, legújabb híreinkről.

Csatlakozzon egy Építő Közösséghez, iratkozzon fel hírlevelünkre!